>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Квартет чвертьфіналістів Ліги Чемпіонів поповнили «Манчестер Сіті» і «Ювентус»

Обидва матчі-відповіді середи закінчилися з однаковим рахунком 2:1 на користь гостей.

Квартет чвертьфіналістів Ліги Чемпіонів поповнили «Манчестер Сіті» і «Ювентус»
Юве празднует победу
Фото: EPA\UPG

Доволі парадоксально, на радість букмекерам, закінчилися поєдинки Ліги Чемпіонів, у яких зустрічалися «МанСіті» і «Базель», а також «Тоттенгем» і «Ювентус».

Швейцарці в практично товариському матчі зробили те, що так наполегливо намагаються зробити всі клуби англійської Прем'єр-ліги - здолати «городян» на «Етіхаді».

Поєдинок, який міг привернути увагу хіба що відвертих футбольних гурманів, або фанів українця Олександра Зінченка, закінчився перемогою гостей з рахунком 2:1 - на гол Габріеля Жезуса, забитого на початку зустрічі, «Базель» відповів двома влучними ударами Мохамеда Ельюнуссі (17-та хвилина) і Міхаеля Ланга (71-ша).

Наш співвітчизник провів на полі всі 90 хвилин і був далеко не найгіршим у складі без п'яти хвилин чемпіонів Англії.

Аналогічний рахунок було зафіксовано і на «Уемблі», де лондонський «Тоттенгем» після першого тайму вигравав у туринського «Ювентуса» з комфортним для себе рахунком 1:0.

З огляду на підсумок першого протистояння на «Альянц Стедіум» (2:2), гостям у другому таймі, для проходження в 1/4 фіналу, потрібно забити два голи, у що вірилося насилу.

Однак трихвилинна втрата концентрації в обороні гравцями «Тоттенгема» в другій половині зустрічі не дозволила «шпорам» уперше в своїй історії вийти в чвертьфінал Ліги Чемпіонів - голи аргентинців Гонсало Ігуаїна (64-та хвилина) і Пауло Дибала (67-ма) принесли торішнім фіналістам цього турніру необхідну для проходження в наступний раунд перемогу 2:1.

Відзначимо, що з урахуванням зіграних напередодні двох поєдинків у Лізі Чемпіонів квартет чвертьфіналістів на цей момент на 50% складається з англійських клубів - «Ліверпуля» і «Манчестер Сіті», компанію яким склали мадридський «Реал» і «Ювентус».

Решта чотири поєдинки 1/8 фіналу будуть зіграні через тиждень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram