>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ припинила повноваження членів виконкому Франкова, Бандурка та Кочетова

Через порушення кодексу етики чесної гри та Етичного кодексу УЄФА.

ФФУ припинила повноваження членів виконкому Франкова, Бандурка та Кочетова
Исполком ФФУ
Фото: ffu.ua

Федерація футболу України припинила повноваження першого віце-президента Олександра Бандурка, віце-президента Ігоря Кочетова і члена виконкому Артема Франкова, повідомляє офіційний сайт організації.

Таке рішення було ухвалено вчора на засіданні Виконавчого комітету Федерації футболу України, причиною називають порушення кодексу етики чесної гри та Етичного кодексу УЄФА.

"Рішення було таким, яке і рекомендували відразу три комітети. Вони були відсторонені до найближчого Конгресу ФФУ, який відбудеться 24 травня. Він повинен буде визначитися з цього питання - підтримати рішення або скасувати", - розповів у коментарі телеканалу Футбол 1 генеральний секретар федерації Юрій Запісоцький.

Раніше голова Комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранка заявляв, що рекомендував призупинити повноваження Франкова, Бандурка та Кочетова за порушення етичного кодексу.

Мова йшла про те, що всі троє виступали на боці "Динамо" в Спортивному арбітражному суді (CAS) Лозанни у справі проти ФФУ щодо технічної поразки, зарахованої киянам за неявку на матч з Маріуполем.

Олександр Бандурко працює у ФФУ з 2000 року, Ігор Кочетов - з 2007-го, а Артем Франков став членом Виконкому ФФУ в 2015 році.

Нагадаємо, раніше "Динамо" програло суд ФФУ у "маріупольській справі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram