>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ворскла" гарантувала собі місце в топ-6 Прем'єр-ліги

Після 20 турів у неї 34 очок, команда йде третьою після "Шахтаря" і "Динамо".

"Ворскла" гарантувала собі місце в топ-6 Прем'єр-ліги
Фото: vorskla.com.ua

Полтавська "Ворскла" в суботу обіграла львівський  "Верес" з рахунком 1: 0, завдяки чому гарантувала собі місце в топ-шістці, яка боротиметься за місця в єврокубках.

"Ворскла" після 20 турів має в активі 34 очок і йде третьою після "Шахтаря" і "Динамо". Незалежно  від результатів наступних матчів полтавчани не покинуть верхню частину турнірної таблиці.

"Ми сьогодні просто не мали права програти. Розгубили багато очок в осінній частині сезону. Хлопці розуміли, що від них вимагають. Спасибі, що вони віддали всі сили за клуб і всю Полтаву", - заявив після гри головний тренер "Ворскли" Василь Сачко.

Чемпіонат України проводиться у два етапи. На першому 12 команд грають у два кола, після чого формуються дві шістки. Кращі шість команд розігрують звання чемпіона й путівки в єврокубки. Друга шістка визначає клуби, які покинуть Прем'єр-лігу.

Чемпіон і віце-чемпіон України гратимуть у Лізі чемпіонів, а команди, що посіли третє і четверте місце, потрапляють до Ліги Європи. Ще одну путівку до ЛЄ може здобути п'ята команда, якщо Кубок України виграє хтось із топ-4.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram