>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці клубу Англійської Прем'єр-Ліги на зборах в Іспанії викрали таксі

Імпровізація гравців "Вест Бромвіча" у побуті, на жаль, не позначається на просуванні команди вгору в турнірній таблиці АПЛ.

Гравці клубу Англійської Прем'єр-Ліги на зборах в Іспанії викрали таксі
Фото: Википедия

Клуб "Вест Бромвіч Альбіон", який замикає турнірну таблицю Англійської Прем'єр-Ліги, розслідує інцидент за участю чотирьох гравців першої команди, яких підозрюють в крадіжці таксі під час тренувального збору в Барселоні.

Невтішні результати "ВБА" в останніх матчах АПЛ підштовхнули головного тренера "дроздів" Алана Пардью до нетрадиційного вирішення проблеми - коуч відвіз своїх підопічних в Іспанію, щоб змінити обстановку і провести кілька днів у сприятливіших кліматичних умовах.

Однак цей тренувальний збір виявився затьмарений неприємним інцидентом. Як повідомляє The Telegraph, під час одного з вільних вечорів четверо гравців "Вест Бромвіча" викрали під ранок таксі, яке перебувало без водія, щоб повернутися у свій готель The One.

Кинувши машину біля готелю, підопічні Пардью спокійно розійшлися по своїх номерах. На ранок гравці були доставлені у поліцейський відділок, щоб дати свідчення.

У своїй офіційній заяві "Вест Бромвіч" повідомляє, що клуб проводить внутрішнє розслідування з приводу того, що сталося. Імен викрадачів не розкривають.

17 лютого "ВБА" грає матч Кубка Англії з "Саутгемптоном". Сміємо припустити, що ті гравці, які не потраплять до складу на цей поєдинок, є підозрюваними щодо інциденту в Барселоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram