>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Манчестер Сіті" домовився про перехід Фреда

"Манчестер Сіті" домовився про перехід Фреда
Фред
Фото: РБК-Украина

«Манчестер Сіті» досяг принципової домовленості про придбання півзахисника донецького «Шахтаря» Фреда вартістю 44.5 млн фунтів.

Лідери Англійської Прем'єр-Ліги активно працювали над узгодженням трансферу 24-річного бразильця ще в січні, однак український клуб не побажав відпускати Фреда перед початком весняної європейської кампанії «Шахтаря», незважаючи на зацікавленість бразильця відправитися в Манчестер.

Нагадаємо, «гірники» на стадії 1\8 фіналу зустрінуться з «Ромою».

Після закриття зимового трансферного вікна сторони не припинили діалог, і зараз, стверджує Goal в ексклюзивному матеріалі, компромісу досягнуто. Фред приєднається до «городян» після закінчення сезону.

За твердженням видання FAPL.ru, поки що ніякі папери не підписані, проте всі сторони домовилися між собою про умови угоди. Свою роль в цьому процесі зіграв і колишній півзахисник «Арсеналу» Жілберто Сілва, який є одним з представників Фреда.

Додамо, що головний тренер «МанСіті» Хосеп Гвардіола бачить у Фреді перспективну заміну для Фернандіньо, який свого часу перейшов в МС теж з «Шахтаря», але якому в травні виповниться вже 33 роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram