>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

«Челсі» вперше за 22 роки програв два матчі поспіль з різницею в три м'ячі

Стілець під Конте ґрунтовно захитався

«Челсі» вперше за 22 роки програв два матчі поспіль з різницею в три м'ячі
Антонио Конте
Фото: Чемпионат.com

«Челсі» вперше з 1995 року програв дві поспіль гри Англійської прем'єр-ліги з різницею в три голи, повідомляє Sky Sports.

Учора пізно ввечері команда Антоніо Конте на виїзді поступилася «Вотфорду» з рахунком 1:4. На голи Троя Діні, Дарила Янмаата, Жерара Деулофеу і Роберто Перейри «пенсіонери» відповіли лише результативним ударом Едена Азара. А в попередньому турі «Челсі» вдома програв "Борнмуту" (0:3).

Востаннє таке було з командою далекого 1995-го, коли вона програла «Манчестеру Юнайтед» (1:4) і «Блекберну» (0:3).

Загалом з останніх п'яти матчів АПЛ діючі чемпіони Англії виграли лише один, і після 26 турів з 50 очками в активі розташовуються на четвертому місці.

Через активні чутки, що Роман Абрамович не проти замінити Конте в міжсезоння, останні результати «Челсі» дають привід букмекерам знизити ставку на можливе звільнення італійського фахівця, незважаючи на чинний контракт Конте, розрахований до літа 2019 року.

Двома головними кандидатами на посаду називають екс-тренера «Барселони» Луїса Енріке і тренера «Наполі» Мауриціо Саррі, якого «Челсі» нібито готовий викупити за 8 млн євро, які прописані в угоді фахівця і неаполітанців.

У наступному турі «Челсі» 12 лютого вдома зіграє проти «Вест Бромвича». Чи подужають «пенсіонери» нові рекорди?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram