>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України у першому матчі на ЧЄ з футзалу оформила вихід у чвертьфінал

Українці переграли румунів з мінімальним розривом.

Збірна України у першому матчі на ЧЄ з футзалу оформила вихід у чвертьфінал
Фото: futsal.com.ua

Збірна України в матчі чемпіонату Європи з футзалу перемогла збірну Румунії та оформила вихід у чвертьфінал.

Матч у Любляні (Словенія) завершився з рахунком 3:2 на користь українців.

Як повідомляє Футбол.ua, для української збірної ця гра була дебютною на поточному Євро. Румуни раніше вже провели поєдинок з Португалією, в якому програли 1:4. Для виходу в наступний раунд "синьо-жовтим" достатньо було виграти з будь-яким рахунком.

В середині першого тайму "синьо-жовті" поступалися супернику з різницею в два м'ячі, передає Укрінформ. Авторами голів у ворота Євгена Іваняка стали Савіо (5-та хвилина) і Гнат (11). Успіх команді Олександра Косенка у підсумку принесли точні удари Тараса Королишина (20), Олександра Педяша (28) і Петра Шотурми(40), який відзначився за 19 секунд до фінального свистка.

Таким чином румуни достроково завершили виступ на чемпіонаті Європи. Українська збірна зіграє з португальцями у неділю, 4 лютого.

По дві кращі команди кожної групи зіграють у чвертьфіналах (5-6 лютого), півфінали призначені на 8 лютого. Матч за третє місце та фінал відбудуться 10 лютого.

Зазначимо, що збірна України вдев'яте поспіль виступить у фінальній стадії чемпіонату Європи. З 2010 року українці незмінно виходили з групи, проте щоразу завершували свій шлях на стадії чвертьфіналу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram