>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Марадоні відмовили у в'їзді в США після критики Трампа

А може легендарному аргентинцеві відмовили у в'їзді в США після його зустрічі з Путіним 

Марадоні відмовили у в'їзді в США після критики Трампа
Диего Марадона
Фото: footboom.com

Дієго Марадона не зміг отримати американську візу. За словами юриста Матіаса Морли, річ у скандальних висловлюваннях Марадони, в яких аргентинець, зокрема, назвав президента США Дональда Трампа чіролітою, - цитує юриста AS з посиланням на Amеrica TV.

Зазначимо, в Аргентині «чіроліта» буквально означає «маріонеткова лялька». Цим словом часто називають щось зовсім порожнє, незначне.

Чемпіон світу -1986 року хотів приїхати в країну, щоб свідчити на суді у справі своєї колишньої дружини Клаудії Вільяфаньї.

Дієго Марадона був уперше позбавлений американської візи 1994 року. Тоді під час чемпіонату світу з футболу, що проводився в США, у його аналізі крові знайшли наркотики, що і стало причиною відкликання візи. Відтоді аргентинець так жодного разу США й не відвідував.

Нагадаємо, 1 грудня 2017 року на заході з проведення жеребкування фінальної стадії Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в Росії поточного року, Марадона в Кремлі зустрівся з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram