>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" вирушило на другий збір в Іспанію

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич визначив 27 футболістів.

"Динамо" вирушило на другий збір в Іспанію
Фото: ФК Динамо Киев

Сьогодні вранці київське "Динамо" вирушило на другий навчально-тренувальний збір до іспанської Марбельї, повідомляє офіційний сайт клубу.

Серед 27 футболістів, які вилетіли до Іспанії, відсутній центральний захисник Александар Пантич, який учора був близький до переходу в "Маккабі" з Тель-Авіва і навіть пройшов медогляд. Однак офіційного підтвердження трансферу 25-річного футболіста не надходило.

Разом з тим, вирушив в Іспанію перуанський захисник Карлос Самбрано, якого кияни підписали на правах вільного агента, а також нападники Жуніор Мораес і Дьємерсі Мбокані, які пропустили перший етап підготовки через травми.

Відсутній у списку півзахисник Владислав Калитвинцев, чия участь у зборі була під питанням через травму.

У Марбельї кияни проведуть 6 спарингів: проти шведського "Естерсунда" (3 лютого), угорських "Академії Пушкаша" і "Відеотона" (4 і 10 лютого), китайських "Хебей Чайна Форчун" і "Тяньцзінь Теда" (7 і 8 лютого), а також норвезького "Сарпсборга 08" (11 лютого).

Нагадаємо, сезон для "Динамо" відновиться першим матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти АЕКа, який відбудеться в Греції 15 лютого.

Відзначимо, другий український клуб, представлений на весняній стадії єврокубків - донецький "Шахтар", - 27 сiчня вирушив в ОАЕ на свій другий тренувальний збір.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram