>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Потенційний супротивник Ломаченка назвав українця дурнем

Ринг встановить правоту цього твердження.

Потенційний супротивник Ломаченка назвав українця дурнем
Василий Ломаченко
Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) відкрито заявив про своє бажання поборотися з володарем поясу WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 27 КО).

"Просіть, і дасться вам. Хорхе Лінарес, давай зустрінемося в легкій вазі! Я буду терпляче чекати, поки ти вирішиш, чи дійсно хочеш цього", - написав Василь в Інстаграм.

Венесуельський боксер, своєю чергою, не міг залишити без відповіді такий відвертий виклик. Щоправда, зробив це Лінарес доволі різко: "Король Хорхе чекає на тебе в легкій вазі. Василь Ломаченко, твій батько дав тобі правильне ім'я: ти vaSilly (silly - з англійської "дурний", - прим.), щоб хотіти цього бою", - відповів Хорхе.

Відзначимо, промоутер Ломаченка Боб Арум заявив, що найімовірнішою датою наступного бою Василя буде 28 квітня. Також функціонер висловив готовність організувати протистояння з Лінаресом.

Промоутер венесуельського чемпіона WBA, голова Golden Boy Promotions Оскар Де ла Хойя, своєю чергою, 29 січня висловив категоричну впевненість, що бій Лінареса проти Ломаченка необхідно організувати.

Нагадаємо, українець після впевненої перемоги над Гільєрмо Рігондо дійшов висновку, що у другій напівлегкій вазі йому робити більше нічого, і націлився на перехід у легкий дивізіон, де, на його погляд, більше привабливих викликів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram