>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

МЮ і "Арсенал" обмінялися Мхітаряном і Санчесом

Лондонський клуб втратив лідера нападу.

МЮ і "Арсенал" обмінялися Мхітаряном і Санчесом
Фото: sovsport.ru

Чилійський нападник Алексіс Санчес продовжить кар'єру в "Манчестер Юнайтед", в обмін на форварда МЮ віддав "Арсеналу" вірменського півзахисника Генриха Мхітаряна.

Про перехід футболістів повідомили прес-служби обох клубів. І Мхітарян, і Санчес уклали довгострокові контракти. Обмін був прямим - договір не передбачав доплату за жодного з гравців.

Санчес виступав за "Арсенал" з 2014 року, вигравши з клубом два Кубки Англії і Суперкубок країни. Всього у складі лондонців він провів 165 матчів у всіх турнірах, забивши 80 голів. До цього нападник грав за іспанську "Барселону". З каталонцями він виграв чемпіонат Іспанії, Кубок і два Суперкубки країни, Суперкубок УЄФА і чемпіонат світу серед клубів.

Колишній гравець донецьких клубів "Металург" і "Шахтар" Генрих Мхітарян перейшов у "Манчестер Юнайтед" із дортмундської "Боруссії" в 2016 році. У всіх турнірах він провів за МЮ 39 матчів і забив п'ять голів. З "манкуніанцям" він виграв Лігу Європи, а також переміг у Кубку англійської ліги і Суперкубку Англії.

Вірменин у цьому сезоні втратив місце в основі "Манчестер Юнайтед".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram