>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Біатлоністка випадково вибила суперниці палицю і не стала її обганяти після цього

Дарина Домрачева продемонструвала, що таке фейр-плей.

Біатлоністка випадково вибила суперниці палицю і не стала її обганяти після цього
Вирер, Далмайер и Домрачева
Фото: EPA/UPG

Красивий момент стався сьогодні в перегонах переслідування в жінок на шостому етапі Кубка світу з біатлону в Антхольці в боротьбі за срібло.

Дві біатлоністки - білоруска Дарина Домрачева та італійка Доротея Вірер - разом вийшли зі стадіону після завершальної стрільби, і щільною зв'язкою пройшли п'яте коло, залишивши визначення найсильнішої на фінальну стометрівку. В останній віраж італійка увійшла трохи попереду, і в якийсь момент її ліва палиця при відштовхуванні потрапила під лижу білоруської біатлоністки. Фініш з однією палицею набагато знижував швидкість, але Домрачева не стала користуватися прикрою невдачею суперниці, припинила боротьбу і спокійно приїхала на третю позицію.

"Було б нечесно боротися зі спортсменом без палиці, адже втратила вона її з моєї вини. Навіть якщо не враховувати цього моменту, я була не впевнена, що зможу виграти в Доро у фінішному створі. Так, для нас обох вийшла не дуже приємна ситуація, але так сталося і я не могла вчинити по-іншому", - сказала Домрачева після фінішу.

Перемогла в перегонах німкеня Лаура Далмаєр. Українка Віта Семеренко фінішувала 17-ю, а Ірина Варвинець - 34-ю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram