>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Що потрібно для комфортної гри в великий теніс

А знали ви, що для гри важлива не тільки ракетка? Щоб комфортно грати в теніс потрібна не тільки професійна ракетка. На жаль, вона одна не здатна забезпечити комфортну гру. Але в цій статті ви дізнаєтеся, що ж ще потрібно для великого тенісу.

Стиль гри. Намагайтеся визначитися зі стилем гри. І вже після цього підбирайте спеціалізоване спорядження. Наприклад, для агресивної гри підійдуть ракетки від All4tennis, що забезпечують потужний удар. Ви - гравець в обороні? Тоді придбайте спорядження, що дозволяє краще контролювати м'яч.

Комплексний підхід до підбору спорядження дуже важливий

Що мається на увазі під цим? Це свідчить про те, що потрібно відповідально підходити до підбору обмундирування для гри. Більш докладно нижче.

Не забудьте підібрати зручне взуття. І так, це найбільш важливо. Оскільки під час гри практично уся напруга переходить на ноги. І, якщо взуття не здатне забезпечити комфорт стопи, то уникнути травми не вийде. Яким має бути взуття:

1. Підошва повинна гасити удар від стрибка.

2. Кросівки повинні бути легкими.

3. Взуття неодмінно має бути гіпоалергенним.

Отже, з взуттям розібралися. Тепер перейдемо безпосередньо до спортивного одягу.

В принципі, форма для занять тенісом, як великим, так і настільним, має бути комфортною. Не потрібно купувати уніформу, яка вам не за розміром. В іншому випадку ви не зможете отримати задоволення від гри. Крім того, тіло в одязі має дихати. Тому краще вибирати форму з бавовни.

Наступне - підбір ракетки для гри у великий теніс. Якщо при обхваті ракетки у вас не виникло дискомфорту, то модель підібрана правильно. В іншому варіанті, - слід змінити ракетку.

Хочете якісне спорядження за розумні гроші? Неодмінно відвідайте інтернет-магазин спортивного обмундирування All4tennis. Ракетки від All4tennis - відмінний вибір. Оскільки вони відповідають всім вимогам - ракетки легкі, комфортні, не доставляють дискомфорт.

Не шкодуйте кошти

Спортивне спорядження - це те, на чому категорично не слід економити. Адже від того, наскільки правильно підібрано обмундирування залежить ваше здоров'я. Не варто купувати занадто дешеві моделі ракеток, оскільки в 67% вони не забезпечать належного захисту ваших суглобів, зокрема ліктів, і захистять від травм.

У магазині All4tennis ви купите спортивний інвентар за найдоступнішою ціною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram