>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський бренд Bosco став постачальником одягу для МОК, - "Коммерсант"

Компанія протягом 15 років забезпечувала формою олімпійську збірну Росії.

Російський бренд Bosco став постачальником одягу для МОК, - "Коммерсант"
Вosco (архивное фото)
Фото: boscosport.ua

Компанія Bosco di Ciliegi Михайла Куснировича виграла тендер на ексклюзивне постачання одягу членам і співробітникам Міжнародного олімпійського комітету.

Про це пише російське видання "Коммерсант".

Про те, що Bosco замінила Nike як постачальника одягу для МОК, також повідомило видання Inside the Games.

Представниця Bosco Ольга Юдкіс підтвердила, що компанія виграла тендер. За її словами, Bosco стане ексклюзивним постачальником і спортивного, і парадного одягу для членів і співробітників комітету, починаючи із зимових Олімпійських ігор у корейському Пхьончхані 2018 року.

Терміну дії контракту не уточнюють.

Bosco протягом 15 років забезпечувала формою олімпійську збірну Росії. З 2018-го і до 2025 року контракт на їхнє екіпірування несподівано отримала маловідома компанія Zasport (її засновник і дизайнер Анастасія Задоріна - дочка керівника служби забезпечення діяльності ФСБ і президента спортклубу "Динамо" Михайла Шекіна).

Нагадаємо, збірну Росії відсторонено від участі в Олімпіаді в Пхьончхані через допінг. Це означає, що на Олімпіаді-2018 не буде російського прапора і гімну, а російські спортсмени, чистоту яких підтвердять Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА) та міжнародні федерації, зможуть виступити в нейтральній формі.

Згідно з рішенням МОК, жоден з чиновників Мінспорту Росії не отримає акредитацію на Ігри в Кореї. Екс-міністр спорту, віце-прем'єр Росії Віталій Мутко і екс-заступник міністра спорту Юрій Нагорних також відсторонені від участі в усіх майбутніх олімпіадах.

Зимова Олімпіада-2018 пройде з 9 по 25 лютого. Українські спортсмени братимуть участь в 11 видах спорту із 15, представлених на Олімпіаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram