>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці "Шахтаря" на матч проти "Вереса" вийшли у футболках на честь воїнів АТО

Напередодні ультрас провели "виховну бесіду" з "гірниками".

Гравці ФК "Шахтар" вийшли на матч 1/4 фіналу Кубка України проти рівненського "Вереса" у футболках з написом "26 років. Пишаємося" і знаком Збройних сил України.

Про це повідомляє Трибуна.

Ця акція присвячена Дню збройних сил України, який відзначатиметься через тиждень - 6 грудня. Ініціатор акції - Футбольна федерація України, яка проводить Кубок України.

Фото: Трибуна

"Але федерація просила учасників чвертьфіналів тільки вивести дітей наших військових у футболках "26 років. Пишаємося". "Шахтар" же одягнув і своїх гравців, і суперників", - йдеться в повідомленні.

Шахтар
Фото: Трибуна
Шахтар

Нагадаємо, напередодні ультрас провели "виховну бесіду" з гравцями "Шахтаря" через акцію на підтримку воїнів АТО. Фанати поставили "Шахтарю" ультиматум: якщо перед матчем 1/4 фіналу Кубка України проти "Вереса" 29 листопада гравці не одягнуть футболки на підтримку воїнів АТО, вони будуть говорити по-іншому і команді доведеться повернутися в Донецьк.

Як повідомлялося, перед суботнім матчем прем'єр-ліги з "Олімпіком" ФК "Шахтар" заборонив дітям воїнів АТО вийти на поле у футболках "Мій тато - герой".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram