>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Світоліна знялася з турніру в Гонконгу через травму

Менш ніж через два тижні стартує Підсумковий чемпіонат WTA.

Світоліна знялася з турніру в Гонконгу через травму
Фото: EPA/UPG

Українська тенісистка Еліна Світоліна, якій менш ніж через два тижні належить стартувати в Підсумковому чемпіонаті WTA, знялася зі змагань Prudential Hong Kong Tennis Open у Гонконгу через отриману травму.

Про це повідомило видання "Великий теніс України".

Про проблеми зі здоров'ям українка заявила ще під час прес-конференції після перемоги на старті змагань. На поєдинок проти Заріни Діяс у першому колі Світоліна вийшла з пов'язкою на правій нозі і виграла не без проблем.

"Відновлення після мого останнього матчу [в чвертьфіналі в Пекіні] далося важко, тому що я грала три з половиною години й отримала невелике ушкодження", - сказала вона під час інтерв'ю. "Ймовірно, я зроблю ще кілька знімків, щоб розібратися з травмою, адже далі в мене турнір у Сингапурі. Це буде важке рішення, оскільки я дійсно хочу грати далі в Гонконзі", - заявила четверта ракетка світу.

Проте через травму Світоліна не вийшла на матч другого кола проти Ніколь Гіббс.

Підсумковий чемпіонат WTA стартує в Сингапурі 22 жовтня. Еліна Світоліна стала першою українкою, якій вдалося пробитися на змагання топ-вісімки сезону.

Світоліна в цьому році виграла п'ять титулів, що є найкращим показником сезону, і встановила український рекорд у світовому тенісному рейтингу, зайнявши третю сходинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram