>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України перемогла Косово у відборі до ЧС-2018

Матч в албанському Шкодері завершився з рахунком 0:2.

Збірна України перемогла Косово у відборі до ЧС-2018
Фото: EPA/UPG

Збірна України з футболу в п'ятницю виграла відбірковий матч Чемпіонату світу 2018 року у збірної Косова. Гра, що проходила в албанському місті Шкодер, завершилася з рахунком 0:2.

Матч спочатку був під загрозою зриву через сильну зливу. Втім, до початку поєдинку негода трохи вщухла, і дозволила командам вийти на поле.

Перший м'яч у поєдинку був забитий у другому таймі. На 60-й хвилині після удару Коноплянки у штрафний гравець збірної Косова Пакярада відправив м'яч у свої ворота.

Другий гол на 87-й хвилині з подачі Степаненка забив Ярмоленко.

У матчі з Косовим в українській збірній дебютував бразильський нападник "Шахтаря" Марлос Ромеро Бонфін, який наприкінці вересня отримав українське громадянство.

Нагадаємо, в рамках поточного відбору на ЧС-2018 9 жовтня 2016 р. збірна України перемогла Косово з рахунком 3:0. Матч мав статус домашнього, але проходив в польському Кракові у зв'язку з тим, що Україна не визнає Косова як державу.

В інших матчах групи I Фінляндія зуміла обіграти Хорватію - 1:1, а Ісландія на виїзді розбила Туреччину - 3:0. Після дев'ятого туру в Ісландії 19 очок, у Хорватії та України - по 17. Збірна Косова посідає останнє, шосте місце в групі з одним балом в активі.

В останньому турі збірна України зіграє з Хорватією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram