>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Катерина Бондаренко вперше за 8 років виграла турнір WTA в одиночному розряді

Українка стала чемпіонкою змагань серії International в Узбекистані.

Катерина Бондаренко вперше за 8 років виграла турнір WTA в одиночному розряді
Екатерина Бондаренко
Фото: btu.org.ua

Катерина Бондаренко вперше з 2008 року виграла турнір WTA в одиночному розряді - українська спортсменка перемогла на змаганнях серії International в Узбекистані.

Про це повідомляє btu.org.ua.

Бондаренко впевнено пройшла всю турнірну дистанцію і у фіналі зустрілася з Тімеєю Бабош з Угорщини.

У першій партії йшла рівна боротьба до рахунку 3:3, але в сьомому геймі Бондаренко вдалося зробити брейк і лідирувати з рахунком 4:3.

Далі перевага українки була відчутнішою, оскільки у третій партії вона лідирувала 3:0 з двома брейками. Одну подачу Бабош відіграла, але далі українка діяла впевненіше, вигравши матч з другого матч-бола.

Бондаренко також стала півфіналісткою змагань у Ташкенті в парній сітці. Бабош теж ще вийде на корт на парний фінал Tashkent Open. До турніру в Узбекистані кращим результатом Бондаренко в цьому сезоні був чвертьфінал на турнірі WTA 125K в Хорватії.

Нагадаємо, свій перший і єдиний фінал в WTA-турі в одиночному розряді Бондаренко провела ще у 2008 році в Бірмінгемі, де у вирішальному матчі обіграла Яніну Вікмайєр. Минулого року вона виступила у фіналі парного Прем'єра в Нью-Хейвені, а останній парний титул WTA взяла в 2009 році в Празі разом із сестрою Оленою.

З 2014 року Катерина Бондаренко не вигравала титулів на змаганнях будь-якого рівня (цього сезону Бондаренко стала чемпіонкою 50-тисячника ITF в Мейконі, 25-тисячника в Монтерреї і парного 25-тисячника в Крістінехамні).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram