>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Постол повернувся після нокдауну і переміг Наджмітдінова

Берінчик та Малиновський також здобули впевнені перемоги в Києві.

Постол повернувся після нокдауну і переміг Наджмітдінова
Фото: Getty Images

Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBC Віктор Постол здобув не зовсім просту перемогу в протистоянні з узбеком Джамшідбеком Наджмітдіновим.

Про це пише SportArena.

Поєдинок відбувся в київському ACCO International, в рамках якого відбулося також і повернення Постола після втрати чемпіонського титулу. Він не боксував більше року після фіаско в бою за два чемпіонські пояси WBC і WBO проти Теренса Кроуфорда.

Бій проти Наджмітдінова був не з легких. Узбек багато рухався і часто уникав прямого контакту з екс-чемпіоном. Постол часто викидав потужні прямі удари, але в підсумку Наджмітдінов зловив опонента лівим хуком в п'ятому раунді і відправив його в нокдаун. Постолу, однак, вистачило сил, щоб встати і пережити наступний натиск суперника.

Надалі Постол поступово повернувся на лідируючі позиції в рингу і впевнено допрацював до фінального гонгу. Вердикт суддів - одноголосна перемога українця (98:92, 97:92, 97:92).

Перспективні українські боксери Денис Берінчик та Олег Малиновський також здобули перемоги.

Берінчик зустрічався з іспанцем Ісмаелем Гарсією в рамках восьмираундового поєдинку і добився перемоги технічним нокаутом в шостому раунді.

Чемпіон Європи за версією WBO в напівлегкій вазі Олег Малиновський боксував проти мексиканця Олександра Касареса. Всі 10 раундів пройшли за переваги українця, в результаті чого судді одноголосно віддали перемогу Малиновському.

Нагадаємо, днями була офіційно оголошена дата бою Ломаченка - Рігондо. Дворазові олімпійські чемпіони зустрінуться 9 грудня на нью-йоркській арені Madison Square Garden.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram