>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України обіграла Туреччину в Харкові

Україна очолила групу I з 14 очками.

Збірна України обіграла Туреччину в Харкові
Фото: EPA/UPG

Збірна України обіграла Туреччину в 7-му турі відбору на чемпіонат світу 2018 року. Поєдинок у Харкові на стадіоні "Металіст" завершився з рахунком 2:0.

Обидва голи - на рахунку Андрія Ярмоленка. На 18-й хвилині він забив після передачі Віктора Коваленка, а на 42-й замкнув пас від Євгена Коноплянки, який здійснив прохід лівим флангом.

Обидва голи були сумнівними - судячи з повторів, у першому випадку Ярмоленко був поза грою, а в другому - м'яч до передачі вийшов за лицьову. Незважаючи на це, перемога збірної України виглядає заслуженою - вона володіла ігровою перевагою протягом усього матчу, краще діяла на підборах і в єдиноборстві, а також сильніше виглядала в атаці.

В іншому матчі сьомого туру Ісландія несподіваного програла Фінляндії з рахунком 0:1. Поєдинок Хорватія - Косово припинили через зливу і дограють в інший день, рахунок у зустрічі не було відкрито до моменту зупинки.

Тож збірна України тимчасово вийшла на перше місце в групі з 14 очками. Хорватія друга з 13 очками, але в неї ще гра в запасі. Далі йдуть Ісландія (13), Туреччина (11), Фінляндія (4) і Косово (1).

Нагадаємо, 6 жовтня в першій грі з турками збірна України втратила перемогу, ведучи з рахунком 2:0. Матч завершився нічиєю 2:2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram