>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов зіграє в четвертому колі US Open

Українець пройшов у четвертий раунд на мейджорі. Уперше за останні шість років.

Долгополов зіграє в четвертому колі US Open
Фото: EPA/UPG

Український тенісист Олександр Долгополов вдруге в кар'єрі зіграє в четвертому колі турніру Великого Шолома US Open.

У суботу в третьому колі Відкритого чемпіонату США Долгополов переміг представника Сербії Віктора Троїцькі (6:1, 6:0, 6:4) і повторив свій рекорд шестирічної давності, повідомляє Великий теніс України.

Для перемоги над сербським тенісистом Долгополову знадобилися лише 82 хвилин. Це був уже другий очний поєдинок суперників цього року (перша зустріч сезону на Мастерсі в Індіан-Веллсі також залишилася в активі українця).

Олександр Долгополов проходить у четвертий раунд на мейджорі вперше за останні шість років. У 2011 році українець також на кортах у Нью-Йорку дістався 1/8 фіналу. Він виступить у четвертому колі на турнірі Великого Шолома втретє в кар'єрі. Свій найкращий результат на Шоломі наш тенісист показав у 2011 році на Відкритому чемпіонаті Австралії, де дійшов до чвертьфіналу.

За другий чвертьфінал на мейджорі в кар'єрі Олександр Долгополов посперечається з переможцем матчу Рафаель Надаль - Леонардо Маєр. Статистика особистих зустрічей у матчах із Рафаелем Надалем - 6:2 на користь іспанця, з Леонардо Маєром - 1:0 на користь українця.

Цього сезону Долгополов уже зустрічався з кожним зі своїх потенційних суперників. Надалю програв на початку року в Брісбені, а Маєра здолав у Бостаді в липні, де в результаті Олександр дійшов до фіналу (поступився Давіду Ферреру).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram