>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Голова Федерації футболу Маріуполя: Григорій Суркіс знищує український футбол

"Я відправив би команду Григорія Михайловича в «Лугандонію» - нехай там команда виступає".

Голова Федерації футболу Маріуполя: Григорій Суркіс знищує український футбол
Григорий Суркис
Фото: skelet-info.org

Президент Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов в ефірі програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" заявив, що Григорій Суркіс - сепаратист, оскільки роз'єднує футбольну громадськість.

"Суркіс не поважає донецький край, Донбас. Він не поважає місто Маріуполь, футбольних уболівальників. Свого часу він зробив багато для українського футболу, але сьогодні він його знищує як функціонер.

Я хочу сказати величезне спасибі футболістам «Динамо». З багатьма я вів переговори, ми розмовляли з тренерським штабом. Хлопці - справжні патріоти, честь їм і хвала. Вони були готові їхати і вмовляли керівництво клубу. Але, на жаль, функціонери «Динамо» їх не почули.

Я не розумію, чому Суркіс не відправив сюди команду. Я відправив би команду Григорія Михайловича в «Лугандонію», нехай там команда виступає. Або нехай їде в Росію і вимагає від, вибачте¸ «Пуйла» гарантій безпеки, яких він вимагав тут, у Маріуполі - найбільш безпечному місті України.

Тепер я можу констатувати факт, що я мав рацію: Григорій Суркіс - футбольний сепаратист. Ба більше, як керівник ФФМ я маю повне право підготувати лист зі зверненням відкликати Суркіса як представника України в УЄФА. Я маю моральне право, і я це буду робити. Тому що не може людина, яка роз'єднує футбольну громадськість, бути представником в УЄФА від України", - заявив Журавльов.

Нагадаємо, що підставою для такої різкої заяви став неявка "Динамо" на матч проти ФК "Маруіполь", пов'язана з тим, що місто розташоване дуже близько до зони АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram