>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Керівництво місії ОБСЄ відвідає матч "Маріуполь" - "Динамо"

Гра відбудеться 27 серпня.

Керівництво місії ОБСЄ відвідає матч "Маріуполь" - "Динамо"
Фото: EPA/UPG

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі з першим заступником голови Александром Хугом 27 серпня відвідають футбольний матч у Маріуполі між місцевим клубом і київським "Динамо".

Про це повідомляють на сайті Федерації футболу України.

Як підкреслив президент ФФУ Андрій Павелко, присутність спостерігачів ОБСЄ на матчі стане вагомою гарантією безпечного проведення поєдинку.

"Наші міжнародні партнери вітають факт проведення поєдинку саме в Маріуполі. Це підтвердження перспектив мирного життя і приклад дієвості політики реінтеграції тимчасово окупованих територій на Донбасі і прилеглих до них районів. Саме тому Маріуполь і перетворився на центр особливої міжнародної уваги, який останнім часом регулярно відвідують наші партнери - і члени Конгресу США, і депутати Європарламенту, і можновладні чиновники, і політики з держав-членів ЄС і США", - сказав Павелко.

Він також зазначив, що 27 серпня, завдяки грі київської і маріупольської команд і присутності на матчі представників ОБСЄ, звільнений від проросійських терористів Маріуполь стане ще і "центром по-справжньому яскравого свята для тисяч футбольних уболівальників".

Нагадаємо, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зажадав письмових гарантій безпеки клубу для того, щоб "Динамо" вирушило до Маріуполя на гру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram