>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" зіграє з "Марітіму", "Олександрія" - з БАТЕ у плей-оф Ліги Європи

Матчі пройдуть 17 і 24 серпня.

"Динамо" зіграє з "Марітіму", "Олександрія" - з БАТЕ у плей-оф Ліги Європи
Фото: EPA/UPG

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) зіграє з футбольним клубом "Марітіму" (Фуншал, Португалія), а ФК "Олександрія" - з БАТЕ (Борисов, Білорусь) у рамках раунду плей-оф Ліги Європи УЄФА.

Жеребкування останнього кваліфікаційного раунду за вихід у груповий раунд Ліги Європи пройшло у швейцарському Ньоні в п'ятницю.

Матчі пройдуть 17 і 24 серпня, обидві українські команди зіграють спершу на виїзді. Жеребкування групової стадії заплановане на 25 серпня і пройде в Монако.

У груповому раунді до переможців кваліфікації приєднаються 16 клубів, які безпосередньо потрапили в групу ЛЄ (серед них є ще один представник України - "Зоря"), і 10 гірших команд за підсумками 4-го раунду Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, "Динамо" як віце-чемпіон змушене було грати у кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів, але вилетіло за підсумками двоматчевого протистояння зі швейцарським "Янг Бойз" і вирушило в Лігу Європи.

П'ята команда України "Олександрія" в попередньому раунді ЛЄ здолала румунську "Астру".

Ще один представник України в єврокубках донецький "Шахтар" потрапив до групового раунду Ліги Чемпіонів безпосередньо як переможець чемпіонату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram