>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Світоліна вийшла в четвертий раунд Ролан Гарросу

Українка зіграє з кривдницею Катерини Бондаренко.

Світоліна вийшла в четвертий раунд Ролан Гарросу
Фото: EPA/UPG

Найсильніша тенісистка України Еліна Світоліна в неділю виграла в польки Магди Лінетт (6-4, 7-5) і вийшла в четвертий раунд Відкритого чемпіонату Франції.

Там її очікує поєдинок з Петрою Мартич. Хорватка - лише 290-та ракетка світу, але це не завадило їй спочатку подолати кваліфікацію в Парижі, а потім оформити перемоги над Катериною Бондаренко і двома представницями топ-20 посіву (№12 - Медісон Кіс, №17 - Анастасія Севастова), пише профільне видання "Великий теніс України".

Причина низького рейтингу Мартич полягає у тривалій паузі через травму. Хорватська тенісистка не брала участі у змаганнях від Вімблдону 2016, але після повернення вже встигла виграти титул на 25-тисячнику ITF в Італії і побувати у фіналі турніру тієї самої категорії в Німеччині.

Раніше Світоліна і Мартич зустрічалися на корті двічі: у 2013-му на турнірі в Катовіце (перемога за хорваткою в трьох партіях) і у 2014-му на Ролан Гарросі (Мартич відмовилася від продовження боротьби за рахунку 5-0 в першому сеті).

Переможниця матчу Світоліна - Мартич в 1/4 фіналу зустрінеться з найсильнішою в поєдинку Сімона Халеп і Карла Суарес Наварро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram