>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хацкевича призначено головним тренером "Динамо" (оновлено)

Його помічниками стали Шацьких, Лужний і Михайлов.

Хацкевича призначено головним тренером "Динамо" (оновлено)
Фото: abff.by

Колишнього тренера збірної Білорусі Олександра Хацкевича призначено головним тренером "Динамо".

Про це повідомляють на

сайті клубу.

Термін контракту розраховано на два роки.

У тренерський штаб Хацкевича увійшли Максим Шацьких, Олег Лужний і Михайло Михайлов.

Також відбулися зміни в тренерських штабах молодіжної та юнацької команди "Динамо". U-21 будуть тренувати Юрій Мороз і Сергій Федоров, а U-19 - Ігор Костюк.

При цьому Суркіса не хвилює критика з приводу того, що він зробив ставку на Хацкевича, а не на відомішого тренера з-за кордону. Як повідомляє "Спортарена", про це він сказав на відкритті нового поля в школі "Динамо" на Нивках.

"Якщо запрошувати іноземного тренера, то він повинен бути з іменем. Якщо прийде тренер з іменем, то він захоче змінити команду і посилити її серйозними гравцями, і не знаю, чи дасть це свої плоди. Але зараз з фінансового погляду не той час, щоб робити такі кроки. Якщо хтось хоче допомогти клубу хоча б однією гривнею, то ми їх запрошуємо. Найголовніше завдання - зберегти команду і бойовий дух, який був протягом двох чемпіонських сезонів, при цьому підключивши молодь", - заявив Суркіс.

Він додав зазначив, що йому дуже імпонує кандидатура Хацкевича, який раніше був головним тренером збірної Білорусі.

"Мені подобається, що він хоче працювати, не критикуючи роботу Реброва, а вихваляючи її. Він так і каже, що ми не повинні щось руйнувати, а лише підправити, щоб вийти на якісно новий рівень", - заявив Суркіс.

43-річний Олександр Хацкевич у 2010-14 роках очолював молодіжну команду "Динамо", а потім протягом двох років перебував на посаді головного тренера збірної Білорусі, з якої звільнений в минулому грудні після низки невдач команди у відборі на ЧС-2018.

Як футболіст Хацкевич виступав за Динамо з 1997 по 2003 рік.

Сергій Ребров тренував "Динамо" останні три сезони. Двічі київська команда ставала з ним чемпіоном України, але в останньому сезоні "Динамо" не змогло скласти конкуренції "Шахтарю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram