>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ареною юніорського Чемпіонату світу з хокею в Одесі стане Палац спорту, - Труханов

Мер пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб провести чемпіонат на найвищому рівні.

Ареною юніорського Чемпіонату світу з хокею в Одесі стане Палац спорту, - Труханов
Фото: rbc.ua

Головною ареною Чемпіонату світу серед юніорів у дивізіоні IIHF в 2018 році в Одесі стане міський Палац спорту. Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook Одеський міський голова Геннадій Труханов.

"Я вітаю всіх одеситів з прекрасною подією! У квітні 2018 року Одеса прийме юніорський Чемпіонат світу з хокею у дивізіоні IB, який пройде в Палаці спорту", - написав Труханов.

Мер зазначив, що міжнародні змагання з хокею такого рівня пройдуть в Одесі вперше в її історії. Це, на його думку, результат колосальної роботи, завдяки якій Одеса поступово стає епіцентром спортивного життя.

"Ми повернули до нашого міста великий лід, відкривши нову сучасну льодову арену. Створили відділення з хокею з шайбою на базі спортивної школи "Джінестра". Ми щодня вдосконалюємо спортивну інфраструктуру в місті, створюючи умови для доступних занять спортом. Як мер міста, як одесит, пишаюся тим, що Одеса знову зазвучала на весь світ як столиця українського спорту", - заявив Труханов.

Труханов запевнив, що міська влада і він особисто докладуть усіх зусиль, щоб організувати проведення Чемпіонату на традиційно високому рівні, а всі учасники і гості змагань гідно оцінять красу та гостинність Одеси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram