>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" пройшов "Баварію" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Криштіану Роналду і компанії допомогли судді.

"Реал" пройшов "Баварію" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів
Криштиану Роналду
Фото: EPA/UPG

Мадридський "Реал" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів, домігшись підсумкової перемоги над мюнхенською "Баварією" в овертаймі матчу.

Перший матч між цими командами, який відбувся в Мюнхені, закінчився з рахунком 2:1 на користь "Реалу". У матчі-відповіді мадридців влаштовувала нічия або поразка з рахунком 0:1.

"Баварія" першою вийшла вперед на початку другого тайму. На 53-й хвилині Каземіро збив у своєму штрафному Ар'єна Роббена. Пенальті реалізував Роберт Левандовський.

"Реал" відігрався на 76-й хвилині - Криштіану Роналду забив головою. Однак через дві хвилини захисник мадридців Серхіо Рамос зрізав м'яч у свої воріт.

На 84-й хвилині арбітр Віктор Кашшаї показав другу картку півзахисникові мюнхенців Артуро Відалю. Чилієць у підкаті спочатку вибив м'яч, а потім зачепив ногу Марко Асенсіо, проте арбітр визнав, що Відаль порушив правила, і видалив його з поля.

У додатковий час "Реал" на 105-й хвилині вийшов уперед за сумою двох матчів завдяки голу Роналду з двометрового офсайду. Криштіану добив "Баварію" через чотири хвилини, а остаточний рахунок 4:2 встановив встановив Асенсіо.

"Реал" став першою командою, яка вийшла в півфінал Ліги чемпіонів усьоме поспіль. В останні роки "Реал" вигравав турнір у 2014 і 2016 роках. В обох фіналах він перемагав "Атлетіко" (Мадрид). Цей клуб трохи раніше також вийшов у півфінал турніру. У своєму чвертьфіналі "Атлетіко" із загальним рахунком 2:1 обіграв "Лестер". У першому матчі мадридці на своєму полі виграли в англійців з рахунком 1:0, а другий матч завершився з рахунком 1:1.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram