>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс має намір продовжити контракт із Ребровим

Президент "Динамо" заперечує переговори з Хацкевичем, Лужним і Калитвинцевим.

Суркіс має намір продовжити контракт із Ребровим
Фото: EPA/UPG

Президент київського ФК "Динамо" Ігор Суркіс має намір продовжити контракт з нинішнім головним тренером команди Сергієм Ребровим.

Про це він сказав в ефірі телеканалу 2 + 2.

"Я ні з одним тренером, як пишуть в інтернеті - з Хацкевичем, з Лужним, з Калитвинцевим - узагалі ні з ким не говорив. Настане момент, коли закінчиться чемпіонат, ми будемо приймати рішення. Була розмова з Ребровим взимку, я пропонував йому продовжити контракт, він сказав: "Давайте я допрацюю свій контракт і будемо приймати рішення". Це абсолютно нормальна практика, і я вважаю, що ми цивілізовано з Сергієм Станіславовичем сядемо за стіл і будемо вирішувати його долю", - сказав Суркіс.

"Не все залежить від мене, ще багато що залежить і від Сергія Станіславовича. Чи є мотивація, чи хоче він працювати, прогресувати з цією командою і досягати результату. Тому що, ви ж розумієте, в будь-якій команді бувають провали, але вони не можуть постійно бути. Вже наступного сезону будуть стояти інші завдання - це потрапляння в Лігу чемпіонів, це боротьба за чемпіонство. Цього року в нас ще є завдання виграти кубок", - додав президент клубу.

Нагадаємо, що Ребров очолив "Динамо" 2014 року, при ньому команда виграла два чемпіонства і вперше за 17 років вийшла в плей-оф Ліги чемпіонів.

Але в поточному сезоні "Динамо" не змогло скласти конкуренцію "Шахтарю", і донецька команда вже зараз майже гарантувала собі звання чемпіона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram