>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" програв "Сельті" і вибув з Ліги Європи

Матч завершився в додатковий час з рахунком 0:2.

"Шахтар" програв "Сельті" і вибув з Ліги Європи
Фото: EPA/UPG

Донецький "Шахтар" у Харкові в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи поступився в додатковий час іспанській "Сельті" і вибув із турніру, повідомляє Еспресо.TV.

"Шахтар" мав перевагу над "Сельтою" завдяки гостьовій перемозі 1:0, яку тиждень тому приніс гол дебютанта - аргентинського форварда Густаво Бланко Лещука.

У Харкові в присутності 33 тис. глядачів "Сельта" протягом усього матчу мала невелику ініціативу і створила чимало гольових моментів, але їх уміло ліквідував голкіпер Андрій П'ятов.

Однак навіть він виявився безсилим на 90-й хвилині, коли ліквідував вихід один на один тільки за допомогою фолу проти Йона Гвідетті і заробив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Аспас, перевівши гру в додатковий час.

В овертаймі перевагу гостей на 108-й хвилині збільшив Густаво Кабрал, який переправив м'яч у сітку після подачі з кутового.

"Шахтар" програв 0:2 і вилетів з єврокубків.

Голи: Аспас (90 + 1, пен.), Кабрал, 108.

Для "Шахтаря" матч проти "Сельти" був першим, який донеччани проводили після переїзду зі Львова до Харкова, де команда Паулу Фонсеки надалі буде проводити домашні матчі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram