>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зозуля зможе грати в цьому сезоні, якщо повернеться в "Дніпро"

Але клубу Коломойського заборонено підписувати гравців.

Зозуля зможе грати в цьому сезоні, якщо повернеться в "Дніпро"
Фото: EPA/UPG

Міжнародна федерації футболу (ФІФА) дозволила Роману Зозулі продовжити виступи в цьому сезоні, якщо нападник повернеться в "Дніпро", звідки він переходив у "Бетіс" на початку сезону.

Про це пише Marca.

Через зрив трансферу в "Райо Вальєкано" футболіст опинився в патовій ситуації: протягом одного сезону не можна бути заявленим за чотири клуби, а він уже був гравцем "Дніпра", "Бетіса" і "Райо Вальєкано". Останній клуб відмовився від оренди українця через погрози ультрас, а повернутися в "Бетіс" він не може, оскільки трансферне вікно в Іспанії вже закрите.

Тому "Бетіс" зараз розглядає два варіанти вирішення цієї проблеми: повернути Зозулю в "Дніпро" або здати в оренду в один з чемпіонатів, які стартують 2017 року (тобто формально там вже інший сезон).

Перший варіант ФІФА вже схвалила, а щодо другого відповіді ще немає.

Однак перехід у "Дніпро" поки що неможливий, оскільки дніпрянам заборонено підписувати нових гравців. Агенти Зозулі намагаються вирішити питання з ФФУ.

Нагадаємо, що 27-річний Роман Зозуля перебрався в "Райо Вальєкано" 31 січня, в останній день трансферного вікна, але вже через день був змушений повернутися в "Бетіс", оскільки фанати "Райо" звинуватили його в нацизмі і зажадали піти геть.

Зозуля виступає за "Бетіс" з літа минулого року, він є футболістом збірної України і регулярно викликається в розташування національної команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram