>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" гратиме всі домашні матчі в Харкові

Для вболівальників з Донбасу буде діяти знижка 20%.

"Шахтар" гратиме всі домашні матчі в Харкові
Фото: shakhtar.com

Футбольний клуб "Шахтар" підписав договір зі спортивним комплексом "Металіст" про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, Прем'єр-ліги та Кубка України в Харкові.

Про це повідомляють на сайті клубу.

Договір розрахований до кінця 2017 року. Усі витрати на догляд за газоном стадіону "Шахтар" візьме на себе. При цьому команда продовжить базуватися в Києві і тренуватися у Святошино.

"Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні маємо багато вболівальників. Ми вдячні владі Харкова й області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні «Металіст». Це дозволить нам бути ближчими до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою і хорошими результатами", - сказав генеральний директор клубу Сергій Палкін.

Зазначають, що в Харкові й області з'явиться широка мережа реалізації квитків, а для вболівальників з Донбасу діятиме знижка 20%.

Раніше донецький клуб проводив єврокубкові матчі у Львові.

23 лютого в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" зустрінеться із "Сельтою", а через кілька днів після матчу з іспанцями "гірники" в рамках 19-го туру Прем'єр-ліги прийматимуть у Харкові полтавську "Ворсклу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram