>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко заявив, що, як і раніше, хоче піти в інший чемпіонат

"Але я повторюся: ніколи не ходив і не плакав, що мене не відпускають".

Ярмоленко заявив, що, як і раніше, хоче піти в інший чемпіонат
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко заявив, що, як і раніше, хоче перейти в інший чемпіонат.

"Сергій Станіславович [Ребров] знає мою позицію, він знає, що я хочу піти в інший чемпіонат. Про це знає і президент клубу. Але я повторюся: ніколи не ходив і не плакав, що мене не відпускають, і не збираюся робити це. Бували, звичайно, всякі ситуації, але нехай буде так, як буде. Я звик просто працювати, віддавати всі сили своїй команді. А як там вже вийде - подивимося", - сказав він в інтерв'ю dynamo.kiev.ua.

При цьому обговорювати чутки про інтерес до нього з боку "Наполі" чи "Евертона" Ярмоленко відмовився. "Не хочеться нічого обговорювати, не хочеться коментувати чутки. У мене є контракт з «Динамо». А якщо хтось захоче придбати футболіста Ярмоленка, то нехай спілкується з президентом нашого клубу", - сказав він.

Водночас Ярмоленко заявив, що для нього чемпіонати Росії або Туреччини - не варіант.

Нагадаємо, Ярмоленко - найкращий гравець України у 2016 році.

Минулого літа він міг перейти у "Сток Сіті" за 15 млн євро, але президент "Динамо" Ігор Суркіс відмовився продавати гравця. Зрив трансферу Суркіс пояснив "страхом зганьбитися в Лізі чемпіонів". Незважаючи на присутність Ярмоленка, "Динамо" зайняло останнє місце в груповому турнірі ЛЧ і вилетіло з єврокубків.

Раніше в ЗМІ з'являлися численні повідомлення про можливий перехід Ярмоленка у відомі європейські клуби. Зокрема, повідомляли, що "Барселона" і "Челсі" готові заплатити за нього $20 млн.

Зрештою, Ярмоленко підписав контракт з "Динамо" до 2020 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram