>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Вічний" Шовковський завершив кар'єру

У січні футболісту виповниться 42 роки.

"Вічний" Шовковський завершив кар'єру
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський оголосив про завершення кар'єри професійного гравця, повідомляє сайт ФК "Динамо".

Після завершення принципового матчу проти "Шахтаря" багаторічний капітан динамівців у роздягальні попрощався з гравцями, тренерами, персоналом команди.

"Все має свій початок і свій кінець. Підійшла до завершення і моя більш ніж 20-річна кар'єра гравця. Всі ці роки я був щасливий захищати кольори клубу "Динамо" Київ. У моїй кар'єрі були як перемоги, так і поразки, як тріумфи, так і невдачі. Я був щасливий тут всі ці роки, але зараз прийняв рішення завершити кар'єру. Настав час сказати спасибі клубу та уболівальникам!", - сказав Шовковський.

У листопаді Шовковський заявив, що не хоче продовжувати контракт, який завершується 12 грудня.

У поточному сезоні 41-річний голкіпер втратив місце в основному складі "Динамо", де на сьогодні першим номером є Артур Рудько.

У "Динамо" Шовковський виступав з 1993 року. За цей час він побив велику кількість українських рекордів: за кількістю матчів у всіх турнірах, за кількістю матчів у чемпіонаті України, за кількістю матчів в історії "Динамо", за кількістю матчів у Лізі чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram