>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коноплянка забив другий гол за "Шальке" в Лізі Європи

Шахов забив свій перший гол за грецький ПАОК.

Коноплянка забив другий гол за "Шальке" в Лізі Європи
Фото: football.ua

Українські футболісти Євген Коноплянка ("Шальке-04", Гельзенкірхен, Німеччина) та Євген Шахов (ПАОК, Афіни, Греція) забили голи за свої команди в сьогоднішніх матчах Ліги Європи, повідомляє УНІАН.

Коноплянка відкрив рахунок на 14-й хвилині матчу "Шальке" і французької "Ніцци", який відбувся в Гельзенкірхені і завершився з рахунком 2:0 на користь німецької команди. Команда українського легіонера займає 1-ше місце в турнірній таблиці Групи І, де разом з російським "Краснодаром" гарантував собі вихід в плей-офф турніру, 1/16 фіналу.

Це вже четвертий гол Коноплянки за німецьку команду і другий гол у матчах Ліги Європи.

У свою чергу Шахов на 5-й хвилині відкрив рахунок у матчі в італійській Флоренції, де ПАОК обіграв у гостях "Фіорентину" з рахунком 3:2. У ПАОК 7 очок у турнірній таблиці Групи J, де лідирує "Фіорентина" (10), друге місце у азербайджанського "Карабаху" (7), який випереджає ПАОК за очними зустрічами, а у чеського "Слован" (Ліберець) - 4 бали.

Для Шахова цей гол став першим у футболці грецької команди.

Раніше сьогодні "Шахтар" з рахунком 4:0 обіграв турецький "Коньяспор", здобувши п'яту перемогу поспіль у турнірі, а "Зоря" програла іншому турецькому клубу "Фенербахче" (0:2) і втратила шанси на продовження боротьби у весняній частині єврокубків.

Груповий етап Ліги Європи завершиться матчами 6-го туру, який відбудеться 8 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram