>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Наступним суперником Усика стане південноафриканський боксер Мчуну

Бій відбудеться 17 грудня в Каліфорнії.

Наступним суперником Усика стане південноафриканський боксер Мчуну
Фото: rbc.ua

Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик проведе перший захист титулу з південноафриканським важковаговиком Табісо Мчуну 17 грудня в Інглвуді (штат Каліфорнія, США).

Про це повідомляє K2 Promotions у Фейсбуці.

Поєдинок транслюватиме телеканал HBO.

"З промоутером Мчуну Кеті Дува ми погодили основні умови в угоді, зараз ми очікуємо офіційної санкції WBO. Вважається, що дебют Усика в США повинен бути саме таким - на телеканалі НВО і з гідним суперником. Упевнений, що вже до кінця 2017 року Америка буде гудіти від Усика, і ми докладемо для цього всіх зусиль", - розповів промоутер Усика Олександр Красюк.

Титул чемпіона світу за версією WBO Олександр Усик здобув у вересні цього року в поєдинку з поляком Кшиштофом Гловацьки, і таким чином побив рекорд Евандера Холіфілда, ставши чемпіоном світу в десятому поєдинку.

На цей момент українець у своєму активі має 10 перемог, 9 з яких нокаутом.

Табісо Мчуну 28 років, боксує в стійці шульги. На рахунку Табісо 17 перемог у 19 поєдинках, 11 з яких нокаутом, титули чемпіона ПАР, чемпіона NABF, interim WBA Pan African та інші. Свого часу боксував із такими серйозними представниками важкої ваги, як Ілунга Макабу, Едді Чемберс.

Варто відзначити, що в поєдинку з Чемберсом здобув сенсаційну перемогу одноголосним рішенням суддів. Зустрічався в рингу і з колишніми суперниками Олександра Усика - Деніелом Брюером і Дені Вентером. Попередній поєдинок провів у травні цього року з Боніфасом Каборе.

Нагадаємо, раніше суперник Усика боснієць Дамір Бельйо відмовився від бою 17 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram