>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Голкіпер московського ЦСКА Акінфєєв пропустив у 40-му матчі поспіль в Лізі чемпіонів

Російський клуб посідає останнє місце в групі після трьох турів.

Голкіпер московського ЦСКА Акінфєєв пропустив у 40-му матчі поспіль в Лізі чемпіонів
Фото: EPA/UPG

Голкіпер московського ЦСКА Ігор Акінфєєв продовжив невдалу серію в Лізі чемпіонів, пропустивши в 40-му матчі турніру поспіль. Востаннє Акінфєєву вдавалося відстояти в Лізі чемпіонів "на нуль" 10 років тому, 1 листопада 2006 року, в матчі проти "Арсеналу", повідомляє РБК.

Матч ЦСКА - "Монако" в третьому турі ЛЧ завершився з рахунком 1:1. Рахунок на 33-й хвилині відкрив форвард ЦСКА Ласіна Траоре, який добив м'яч у порожні ворота після удару Зорана Тошича.

М'яч, який "Монако" забив на 87-й хвилині, вийшов схожим. Гвідо Каррільо сильно пробив з центру штрафного майданчика, Акінфєєв зміг відбити цей м'яч, однак ніхто із захисників ЦСКА не завадив Бернарду Сілві зіграти на добиванні.

Другий матч у групі E завершився також нічиєю - "Байєр" і "Тоттенхем" голів не забили.

Після третього туру в групі Е лідирує "Монако", який набрав п'ять очок. Друге місце займає "Тоттенхем", який відстає від монегасків на одне очко. "Байєр" заробив три очки, ЦСКА - два. У четвертому турі ЦСКА зіграє з "Монако" в гостях, а "Тоттенхем" прийме "Байєр" вдома.

У групі F мадридський "Реал" з рахунком 5:1 розгромив варшавську "Легію", а дортмундська "Боруссія" виграла у лісабонського "Спортинга" з рахунком 2:1. "Боруссія" і "Реал" лідирують у групі, набравши по 7 очок. На третьому місці з трьома очками йде "Спортинг", "Легія" поки що очок не набрала.

У групі G жодного очка наразі не втратив чемпіон Англії "Лестер". У третьому турі англійці обіграли "Копенгаген" з рахунком 1:0. "Порту" в гостях переграв "Брюгге" і наздогнав данців за очками - команди з чотирма пунктами ділять друге місце.

"Ювентус" у матчі третього туру виграв у "Ліона" з рахунком 1:0. З тим самим рахунком "Севілья" обіграла загребське "Динамо" і разом з "Ювентусом" ділить перше місце в групі H. Клуби набрали по сім очок. "Ліон" відстає на чотири очки, загребське "Динамо" не набрало жодного очка.

Нагадаємо, київське "Динамо" в середу прийме на своєму полі португальську "Бенфіку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram