>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павелко: Київ гідно прийме фінал Ліги чемпіонів

Голова ФФУ вважає, що Україна зробила божевільний крок уперед.

Павелко: Київ гідно прийме фінал Ліги чемпіонів
Фото: Артем Атаманюк

Україна зробить усе, щоб фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2018, який пройде в Києві, став зразковим. Про це заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко, пишуть "Українські новини".

"Сьогодні в Афінах відбулося голосування про вибір міста-господаря фінального матчу Ліги чемпіонів 2018 року. У непростих умовах, в яких ми всі перебуваємо, нам вдалося зробити божевільний крок уперед. Цей шлях був дуже важким, але результат того вартий. Величезне спасибі Президентові Петру Порошенку за те, що надав максимальну допомогу, підтримав у всіх проблемних ситуаціях і щиро переживав перед голосуванням. Величезне спасибі всім, хто був залучений до підготовки необхідної документації і супроводжував цей проект від самого початку", - заявив Павелко.

Президент ФФУ висловив упевненість, що Україна зробить усе, щоб цей фінал став зразковим. "Сьогодні ми ще раз довели, що українці гідні найкращого. З перемогою Києве, з перемогою Україно! Ми цього варті, як ніхто! І ми вкотре доведемо всьому світові, що Україна - велика держава!" - зазначив він.

Нагадаємо, це була одна з перших цілей і завдань новообраного президента ФФУ. Крім того, в 2017 році в столиці України також пройде фінал пісенного конкурсу "Євробачення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram