>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перший футбольний матч на Олімпіаді в Ріо пройшов при порожніх трибунах

Досі не розпродано більш ніж 1,3 млн з 6,1 млн квитків.

Перший футбольний матч на Олімпіаді в Ріо пройшов при порожніх трибунах
Фото: twitter @FIFAWWC

Перші змагання на літній Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро в середу, 3 серпня, почалися на практично порожньому стадіоні, повідомляє Німецька хвиля.

За два дні до офіційного відкриття Ігор 2016 року на газоні Олімпійського стадіону в Ріо зустрілися жіночі футбольні збірні Швеції та Південно-Африканської Республіки. На трибунах, розрахованих на 60 тис. глядачів, зібралися кілька сотень людей. Поєдинок закінчився на користь шведок - 1:0.

За даними організаторів, на сьогодні не розпродано більш ніж 1,3 мільйона з 6,1 мільйона квитків. Продаж відбувається значно гірше, ніж на попередніх літніх Олімпіадах, відзначає агентство Reuters.

Півмільйона квитків не продано на футбольні матчі, багато з яких проходять в інших містах Бразилії. У касах, як і раніше, є квитки на змагання в багатьох видах спорту, включаючи найпрестижніші змагання з легкої атлетики. Найбільшим попитом користуються плавання і баскетбол.

Перші футбольні матчі чоловічих команд стартують 4 серпня, а церемонія відкриття Олімпійських ігор пройде 5 серпня на знаменитому футбольному стадіоні Maracana за участю відомої моделі Жизель Бюндхен, легенди світового футболу Пеле і танцівників самби.

Очікують, що на Олімпійські ігри, які пройдуть у Ріо-де-Жанейро в період із 5-го по 21-ге серпня, приїдуть близько 0,5 млн відвідувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram