>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хемілтон виграв Гран-прі Німеччини

Відрив британця від Росберга, який провалив гонку, становить уже 19 очок.

Хемілтон виграв Гран-прі Німеччини
Фото: EPA/UPG

Триразовий чемпіон світу, пілот команди "Мерседес" Льюїс Хемілтон у неділю виграв Гран-прі Німеччини, який пройшов на трасі "Хоккенхаймринг". Британець стартував другим, але обійшов свого напарника німця Ніко Росберга в першому повороті і без проблем довів гонку до перемоги.

Росберг у тому самому першому повороті пропустив ще двох пілотів - Даніеля Ріккардо і Макса Ферстаппена з "Ред Буллу". Вони також фінішували попереду німця, який ще недавно був лідером чемпіонату. Після нинішньої гонки він поступається Хемілтону вже на 19 очок.

Пілот "Феррарі" Себастьян Феттель замкнув першу п'ятірку. За ним фінішували його напарник Кімі Райкконен, Ніко Хюлькенберг ("Форс Індія"), Дженсон Баттон ("Макларен"), Валттері Боттас ("Вільямс") і Серхіо Перес ("Форс Індія").

Тож на літню перерву в чемпіонаті Хемілтон іде з 217 очками, Росберг - другий з 198, а Ріккардо - третій зі 122. У командному заліку "Мерседес" далеко попереду із 415 очками, слідом ідуть "Ред Булл" (256) і "Феррарі" (242). У решти команд менш ніж 100 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram