>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ворскла" зіграла внічию в стартовому матчі Ліги Європи

"Олександрія" розгромно програла хорватам.

"Ворскла" зіграла внічию в стартовому матчі Ліги Європи
Фото: ФК "Ворскла"

Матч полтавської "Ворскли" в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА з "Локомотивом" (Загреб, Хорватія) закінчився нічиєю - 0:0.

У першому таймі на полі стадіону Максимір ближче до перерви господарі могли відкривати рахунок, відзначає Новое время. Спочатку Грезда після подачі з кутового головою пробив вище воріт з лінії воротарського, а потім Дитятьєв виніс м'яч із лінії воріт після удару в упор все того ж Грезди.

У другому таймі команди, як і в першій половині, більше думали про оборону своїх воріт, ніж про атаку. Проте і "Локомотив", і "Ворскла" мали можливості для того, щоб схилити чашу терезів на свою користь, але не скористалися своїми шансами.

Переможець протистояння визначиться через тиждень у Полтаві.

Дебютант Ліги Європи футбольний клуб "Олександрія" з Кіровоградської області в четвер розгромно програв хорватському "Хайдуку".

На 53-й хвилині хорвати забили перший гол: після подачі кутового Леванідов зумів парирувати удар Влашича, але з добиванням Чосіча вже був безсилий. На 81-й хвилині Ерцег направив удар головою точно в кут воріт Леванідова. Через вісім хвилин Охандза, вийшовши один на один, без проблем пробив повз воротаря і довів перевагу "Хайдука" до великого - 0:3.

Таким чином, "Олександрія" практично втратила шанси пробитися в наступний етап Ліги Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram