>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Австралійці відмовилися жити в олімпійському селищі в Ріо

У номерах для спортсменів виявили проблеми з каналізацією.

Австралійці відмовилися жити в олімпійському селищі в Ріо
Фото: EPA/UPG

Збірна Австралії відмовилася заселятися в олімпійське селище в Ріо-де-Жанейро, відкриття якого відбулося в неділю, 24 липня.

Голова австралійської делегації Кітті Чилер виявила низку недоліків - проблеми з каналізацією, протікання труб, бруд, неосвітлені сходи і багато інших. На її думку, олімпійське селище в Ріо "небезпечне і неготове", передає DW.

"З урахуванням великої кількості проблем, включаючи подачу газу, електрики та опалення, я прийняла рішення, що жоден член австралійської команди поки що не переїде в надані приміщення", - заявила Чилер.

З аналогічними скаргами звернулися і делегації Нової Зеландії, а також Великобританії.

Представники організаторів пообіцяли швидко вирішити всі проблеми. За їхніми словами, співробітники будуть працювати 24 години на добу, поки не усунуть усі недоліки. В олімпійське селище також відправлять до 500 додаткових працівників.

У неділю олімпійське селище в Ріо-де-Жанейро офіційно відчинило свої двері. На території 200 квадратних кілометрів побудовано 31 будинок. У 3604 квартирах-апартаментах протягом найближчих чотирьох тижнів повинні розміститися майже 18 000 спортсменів і членів команд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram