>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колишній півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян перейшов у МЮ

У минулому сезоні Мхітарян забив 23 голи.

Колишній півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян перейшов у МЮ
Фото: EPA/UPG

Офіційний сайт "Боруссії" інформує про угоду з "Манчестером Юнайтедом" про трансферу 27-річного  вірменського півзахисника Генріха Мхітаряна.

"У нас був складний вибір: відпустити гравця через рік безкоштовно, або отримати за півзахисника хорошу суму відступних. Ми не стали чекати рік", - прокоментував ситуацію генеральний директор клубу Ханц-Йоахім Ватцке.

Раніше британські ЗМІ повідомляли, що трансфер Мхітаряна в МЮ обійдеться англійцям у суму близько 35 мільйонів євро. У команду Моуріньо перейшли також Байллі та Ібрагімович.

У минулому сезоні Мхітарян забив 23 голи і віддав 32 гольові передачі в 52-х зустрічах за Боруссію. Футболіста було названо гравцем сезону в Бундеслізі.

За збірну Вірменії півзахисник забив 19 м'ячів у 59-ти зустрічах.

Нагадаємо, "Боруссія" заплатила за Мхітаряна "Шахтарю" 25 млн. Однак повною мірою розкритися в Німеччині Генріх не зміг. У першому сезоні вірменський півзахисник закохав у себе Дортмунд. Однак другий сезон у Німеччині Мхітаряну не вдався.

Авторитетне в Німеччині видання Kicker повідомляло про можливість відходу вірменина з «Боруссії» після закінчення сезону.

Раніше повідомлялося, що Мхітаряном цікавляться "Ювентус" і "Ліверпуль".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram