>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сербський екс-захисник "Карпат" приїхав до Львова по $142 тис. боргу

Ще наприкінці березня Мілошевич отримав рішення КДК про те, що клуб протягом 10 днів погасить заборгованість.

Сербський екс-захисник "Карпат" приїхав до Львова по $142 тис. боргу
Иван Милошевич
Фото: sport-xl.org/

Екс-захисник ФК "Карпати" Іван Мілошевич спеціально приїхав в Україну, щоб забрати у львівському клубі заборгованість, однак протягом декількох днів не може зробити це.

Про це сербський футболіст розповів в інтерв'ю Футбол 24.

Наприкінці березня сербський захисник Іван Мілошевич отримав рішення КДК про те, що львівський клуб протягом 10 днів погасить перед ним заборгованість. В іншому разі "зелено-білих" знову мали б покарати баном на трансферну кампанію. За словами футболіста, грошей від клубу він досі не отримав.

"Я судився з "Карпатами" 2,5 року. Справу виграв, але клуб зі мною не розрахувався досі. Мені прислали повідомлення, мовляв, заплатили гроші і вони на мене тут чекають на рахунку. Приїжджай - забирай. Коли я приїхав - зовсім інша історія.

Виявилося, що документи з "Карпат" неправильно написані, розповів футболіст. У банку Мілошевичу сказали, що потрібно їх виправити. Щоб це зробити, потрібна людина, яка ці документи оформляла і підпис якої під ними стоїть.

"Сказали мені, що людина буде завтра. Коли завтра настало, виявилося, що чоловік кудись поїхав і буде в п'ятницю. Я зараз чекаю на п'ятницю - приїхав сюди власним коштом і за свій рахунок живу. Почекаю ще день-два. Якщо нічого не вирішиться, я не збираюся сидіти тут місяць. Виходить, що мене просто обдурили. Я такого не очікував", - зазначив футболіст.

ФК "Карпати" завинили футболістові, який виступав у складі клубу з 2008-го по 2013 р., $142 тис.

"Ті документи, які вони мені відправили, вони відправили і у федерацію, щоб отримати атестацію на новий сезон. "Карпати" у списку на наступний сезон, тому вони свою справу зробили. Але я досі не отримав грошей. Виходить, що вони обдурили мене і федерацію теж", - заявив Мілошевич.

ФФУ погрожувала "Карпатам" знову заборонити трансфери, якщо клуб не погасить усі борги перед футболістами.

Нагадаємо, кілька днів тому головним тренером футбольного клубу "Карпати" призначили 68-річного Валерія Яремченка.

Як повідомляли, в січні ФК "Карпати" не продовжили контракт з головним тренером команди, хорватським спеціалістом Ігорем Йовичевичем. Головним тренером "Карпат" призначили Олега Лужного. При цьому чітких функцій Лужний у команді не мав, оскільки тренувальним процесом у першій команді керує Володимир Безуб'як, а молодіжні команди також мали своїх тренерів. Передбачалося, що безпосередньо керувати командою Лужний почне з нового сезону.

У травні стало відомо, що Лужний іде з клубу через розбіжності з Димінським з приводу трансферної політики.

У сезоні 2015-2016 років "Карпати" посіли сьоме місце, залишившись поза єврокубками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram