>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Максим Шацьких завершив кар'єру

Кращий бомбардир чемпіонатів України переходить у помічники до Косовського

Максим Шацьких завершив кар'єру
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Колишній нападник київського "Динамо" 37-річний Максим Шацьких оголосив про завершення кар'єри.

"Давно думав про тренерську роботу. Проте зараз, отримавши мікротравму, остаточно вирішив, що пора вже переходити на іншу діяльність. Поки що буду дивитися, навчатися і набиратися досвіду", - заявив він виданню "ФутБум".

"У мене така травма паху, що треба оперувати. Всю кар'єру пограв, і такі болячки обходили стороною. Були мікротравми, але вони обходилися без операцій. А сенс зараз оперуватися, якщо на цей момент будь-яких конкретних варіантів немає? Якщо чекати варіантів, то це аж до літа, коли вікно в Азії відкривається. В Азію можна було б ще поїхати. Однак конкретики не було ніякої. Якби вона була, то можна було б і прооперуватися. А так, жити мені травма не заважає, рухатися теж, тому було прийнято таке рішення. Усю кар'єру відіграв, мене такі травми обійшли стороною, а ось під кінець... Останнім часом грав у манежі, десь щось смикнув", - зазначив він.

Шацьких буде допомагати Віталію Косовському, який очолює команду "Динамо" 1999 року народження.

Останнім клубом футболіста був аматорський "Рух" з Винників (Львівська область), де він виступав з липня по грудень 2015 року.

За "Динамо" Шацьких грав у 1999-2009 роках, де забив 97 голів у 215 матчах. Потім він на короткий час переїхав до Казахстану, після чого успішно продовжив кар'єру у київському "Арсеналі", забивши ще 22 голи у 95 матчах. Також виступав за "Чорноморець" і "Говерлу".

В октябре 2014 года Шацких, забив 124-й гол, стал лучшим бомбардиром чемпионатов Украины.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram