>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олімпійський чемпіон у Москві побився з активістами "СтопХам"

Активісти руху не впізнали Олексія Нємова

Олімпійський чемпіон у Москві побився з активістами "СтопХам"
Алексей Немов
Фото: rusnovosti.ru

Російський гімнаст, чотириразовий олімпійський чемпіон, полковник запасу Збройних Сил Російської Федерації Олексій Нємов у центрі Москви влаштував бійку з активістами громадського руху "СтопХам".

Про це повідомила Русская служба новостей.

За словами керівника руху Дмитра Чугунова, активісти зробили зауваження спортсменові, який припаркувався у другому ряду. Представники "СтопХам" попросили Нємова знайти інше місце, але він цього не зробив.

Коли молоді люди наклеїли на автомобіль олімпійського чемпіона наліпку з написом "Мені плювати на всіх - я паркуюся де хочу", Нємов накинувся на них із кулаками, стверджує Чугунов.

Один з керівників об'єднання Мохаммед пояснив, що активісти руху "СтопХам" під час конфлікту з Олексієм Нємовим не впізнали його.

"Я був знайомий з його професійними перемогами, але обличчя не відразу впізнав. Я взагалі не знав, хто це, але мені було байдуже, яка людина і наскільки знаменитий. Я тільки через два дні дізнався, коли згадав і почав шукати. Усі ми пам'ятаємо 2004 рік, відтоді він сильно змінився", - зазначив Мохаммед.

Крім того, лідер "СтопХам" наголосив, що вважає неправильною реакцію спортсмена на відому акцію.

"Вона була абсолютно необґрунтованою, на ролику видно, що я підходжу до людей і вони без проблем перепарковуються. Що спонукало його вчинити по-іншому, я не знаю", - сказав Мохаммед.

"СтопХам" - некомерційна організація, що діє в Росії і позиціонує себе як федеральний проект. Її активісти виступають проти хамства і порушень водіями транспортних засобів правил дорожнього руху. Утворена 2010 року в Москві. Послідовники руху є в цілій низці міст Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram