>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ вирішила повернути поліцейських на стадіони

Також поліція буде займатися питаннями корупції та проблемою договірних матчів

ФФУ вирішила повернути поліцейських на стадіони
Фото: Макс Левин

У четвер, 14 січня, відбулася нарада за участю керівництва Національної поліції України, Федерації футболу України (ФФУ) і Прем'єр-ліги, під час якої ухвалили рішення повернути правоохоронців на стадіони під час матчів.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Під час засідання було досягнуто низки важливих домовленостей. Зокрема прийнято рішення повернути представників правоохоронних органів на стадіони під час футбольних матчів. Також поліція буде займатися питаннями корупції та проблемою договірних матчів", - наголошено в повідомленні.

Першим кроком у співпраці ФФУ та Нацполіції стане інспекція стадіону "Чорноморець" в Одесі, яку заплановано на 20 січня, на його відповідність інфраструктурним вимогам УЄФА і вимогам громадського порядку та громадської безпеки проведення змагань. За результатами перевірки буде прийнято рішення про подачу заявки одеського стадіону на проведення матчів під егідою УЄФА і ФІФА.

Нагадаємо, на стадіонах Європи поліції немає, а присутні тільки стюарди. Рішення прибрати представників міліції з трибун українських стадіонів було ухвалене напередодні чемпіонату Європи 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram