>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Московський "Локомотив" звинуватили в договірному матчі в Лізі Європи

За кілька хвилин до кінця матчу коефіцієнт на ще два голи був 1,60.

Московський "Локомотив" звинуватили в договірному матчі в Лізі Європи
Фото: стоп-кадр с видео

Бельгійська організація Federbet, яка виявляє потенційно договірні матчі в міжнародному футболі, повідомила про підозрілий характер матчу 6-го туру групового етапу Ліги Європи між албанським "Шкендербеу" і московським "Локомотивом" (0:3), який пройшов 10 грудня.

Як сказано в заяві Federbet, на 77-й хвилині матчу за рахунку 1:0 на користь "Локомотива" коефіцієнт на те, що в матчі буде забито три голи, був підозріло низьким - 1,75. На 87-й хвилині з тим самим рахунком коефіцієнт на два забиті м'ячі за час, що залишився, становив 1,60. "Локомотив" довів рахунок до розгромного, забивши на 89-й і 90-й хвилинах. Federbet зазначає, що захисники албанського клубу при цьому допустили грубі помилки.

У нинішньому сезоні Federbet вже звинувачувала футболістів "Шкендербеу" в участі у змові. Організація назвала підозрілими матчі кваліфікаційних етапів Ліги чемпіонів "Крузейдерс" - "Шкендербеу" - 3:2 (23 липня) і "Динамо" (Загреб) - "Шкендербеу" - 4:1 (25 серпня), а також виїзну зустріч між "Шкендербеу" і "Спортингом" (1:5) у рамках Ліги Європи (22 жовтня).

"Сьогодні ми викриваємо вчетверте цього року надзвичайно підозрілі матчі "Шкендербеу" в єврокубках, - сказав генеральний секретар Federbet Франческо Баранка. - Дані не брешуть і чітко свідчать, що були поставлені великі суми грошей на підсумковий рахунок, який за кілька хвилин до кінця матчу був абсолютно незрозумілим".

Federbet закликає УЄФА розібратися в цьому випадку.

Нагадаємо, перемога над "Шкендербеу" дозволила "Локомотиву" посісти перше місце в групі з 11 очками, обійшовши "Спортинг" (10 очок) і "Бешикташ" (9 очок).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram