>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці "Металіста" влаштували акцію протесту перед матчем з "Олександрією"

Курченко вісім місяців не платить зарплату футболістам.

Гравці "Металіста" влаштували акцію протесту перед матчем з "Олександрією"
Фото: metalist.ua

Матч 16-го туру Прем'єр-ліги між "Металістом" і "Олександрією" розпочався з півгодинним запізненням, бо харків'яни відмовлялися виходити на гру. Причиною такої поведінки стали величезні борги клубу із зарплати.

За інформацією телеканалу "Футбол 2", гравці повідомили про бойкот матчу за годину до від'їзду з готелю на стадіон. Команда все-таки приїхала на стадіон, але футболісти відмовлялися виходити на поле.

Футболісти Сергій Погорілий і Олексій Довгий вийшли до фанатів, щоб пояснити свою позицію. З їхніх слів, вони не отримують зарплату вже понад вісім місяців. Гравці змушені піти на такий крок, оскільки з командою з керівництва ніхто не спілкується.

Проте пізніше було оголошено, що матч все-таки відбудеться. "Достукалися до нашого керівництва. Була пряма розмова з президентом. Зараз нічого не хочу коментувати, ми зараз вийдемо і зіграємо", - розповів Довгий в ефірі "Футбол 2", який транслює матч.

"Усі інші коментарі будуть після гри. Ніяких винуватців, ніяких призвідників не треба називати. Це маячня. Що сказав президент "Металіста"? Після гри про все дізнаєтеся", - заявив він.

Нагадаємо, що "Металіст" належить олігархові-втікачеві Сергієві Курченку.

На початку вересня харківський бізнесмен Олександр Ярославський заявив про бажання повернути собі ФК "Металіст", який його змусили продати Сергієві Курченку за часів президента Віктора Януковича.

При Ярославському "Металіст" був "третьою силою" в українському футболі, а при Курченкові перетворився на постійного середняка. Через борги із зарплати практично всі зіркові легіонери покинули Харків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram