>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер завдав Джоковичу першої за 35 матчів поразки під дахом

Урвалася і безпрограшна серія серба із 23 матчів

Федерер завдав Джоковичу першої за 35 матчів поразки під дахом
Фото: EPA/UPG

Роджер Федерер (третій у світі) несподівано легко розправився з першою ракеткою світу Новаком Джоковичем на Підсумковому турнірі. У 2-му турі швейцарець здобув двосетову перемогу - 7:5, 6:2.

Матч тривав годину і 19 хвилин. На рахунку Федерера - 6 ейсів, 2 подвійні помилки, 19 віннерів, стільки само невимушених помилок і 4 брейки. Джокович відповів двома ейсами, 12 віннерами і 22 Н/О, зумівши зробити лише один брейк.

Новак знову не зумів вийти вперед в особистому протистоянні - 22:21 на користь Великого.

Зазначимо, що урвалася і фантастична серія Джоковича із 34 перемог поспіль у залі. Востаннє в закритому приміщенні він програвав ще на Мастерсі в Парижі-2012. Відтоді він тричі тріумфував у Лондоні, тричі - в Парижі, а ще чотири матчі виграв у рамках Кубка Девіса.

У сезоні-2016 серб зазнав лише шостої поразки, причому трьох пробоїн йому завдав власне Федерер. Додамо, що Новак не програвав від фіналу в Цинці, вигравши 23 матчі поспіль.

А Федерер здобув другу перемогу на груповому етапі Підсумкового турніру і забезпечив собі вихід у півфінал. За другу путівку посперечаються Новак Джокович і Кеї Нішикорі. У заключному турі зіграють: Федерер - Нішикорі, Джокович - Бердих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram